Wat is de beste voeding voor mijn pup?Home » Wat is de beste voeding voor mijn pup?
Wat is de beste voeding voor mijn pup?

Het opvoeden van een jonge hond vraagt niet alleen om de juiste begeleiding, maar ook om de juiste voeding. Wat is belangrijk?

Net als wij mensen heeft uw huisdier ook de juiste hoeveelheid aan voedingsstoffen nodig om met genoeg energie de dag door te komen en lichamelijk te groeien, denk hierbij aan een juiste verhouding tussen eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen.

Door te kiezen voor de beste puppy voeding, legt u de basis voor een gezond leven.

Tijdens de groeiperiode worden miljoenen zenuwbanen gevormd en uitgebreid. Daarnaast is het een periode waarin botten en spieren groeien en worden versterkt. Puppy’s groeien snel en hebben een speciaal dieet nodig om hun fysieke ontwikkeling te ondersteunen. Voor deze groeiperiode wordt speciale dieetvoeding aanbevolen met de juiste samenstelling van aminozuren, vetzuren, vitamines en mineralen.

Niet alle puppy’s ontwikkelen zich in hetzelfde tempo. Dit hangt af van het ras en de grootte. Een Deense Dog is bijvoorbeeld na 15 maanden volwassen, terwijl een Terriër dat al na 7 maanden is. Ook kunnen de voedingsbehoeftes per ras verschillen. Grote en zeer grote rassen hebben bijvoorbeeld extra voedingsstoffen nodig voor de ontwikkeling van gezonde botten. Het is van groot belang om de juiste voeding te kiezen tijdens deze belangrijke groeiperiode om op latere leeftijd problemen te voorkomen.

In onze webshop voeding speciaal voor jonge dieren

Mocht u vragen hebben over voeding, stel ze aan ons. Bovendien kunt u voor de juiste voeding in onze webshop terecht. Zo bieden wij voor jonge honden speciale puppy voeding aan waarmee de hond gezonde gewrichten en een gezonde huid ontwikkelt. Het voer is goed verteerbaar en zorgt voor een sterk afweersysteem. In deze voeding zit onder meer de juiste hoeveelheden omega 3, waaronder DHA dat de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen ondersteunt en een juiste hoeveelheid EPA en DHA dat zorgt voor een gezonde huid, mooie vacht en gezonde gewrichten.

Meer informatie hierover volgt volgende week!