Het Huisdieren zorgplan

Home » Het Huisdieren zorgplan

Het Huisdieren Zorgplan

Goed preventieve zorg bij uw huisdier

Doet u mee met het Huisdieren Zorgplan van Dierenartspraktijk Anna Deen?

Preventieve diergeneeskundige zorg zoals vaccineren en parasietbestrijding is erg belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier maar brengt uiteraard ook kosten met zich mee. Zou het niet prettig zijn als u daarop kunt besparen én dit gespreid over het jaar kunt betalen? Het Huisdieren Zorgplan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de preventieve kosten van zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag en daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere de jaarlijkse vaccinatie (voor meer info zie hieronder), anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies.

Het Huisdieren Zorgplan is géén ziektekostenverzekering maar een voordeelplan, ongeacht de leeftijd of gezondheid van het dier. Wij als praktijk willen niets liever dan dat elk huisdier goede medische basiszorg krijgt. Het voorkomt problemen en helpt mee aan een lang en gezond huisdierenleven.
Wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord!

Team Dierenartspraktijk Anna Deen

Soorten plannen

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen dan kunt u bellen naar 0592 - 460409. Ook kunt u online een afspraak maken.

Whatsapp

Vanaf heden zijn wij ook bereikbaar op werkdagen tussen 09:00-16:00 via WhatsApp voor korte niet spoedeisende vragen/foto's en voor het maken van eventuele afspraken!