Samenwerkingen

Home » Samenwerkingen

Samenwerking

We werken samen met verschillende bedrijven, waaronder fysiotherapeuten, gedragstherapeuten en trimsalonen om ervoor te zorgen dat onze cliënten de best mogelijke zorg ontvangen. Onze samenwerkingen stellen ons in staat om een ​​breed scala aan diensten aan te bieden die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze dieren.

Daarnaast bieden we ook paraveterinaire spreekuren aan, waar cliënten terecht kunnen voor advies en ondersteuning bij de zorg voor hun huisdieren. Onze paraveterinairen zijn getrainde professionals die kunnen helpen bij het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld voeding, gedrag, en preventieve zorg.

Door samen te werken met verschillende specialisten en professionals, streven we ernaar om onze patïenten de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden, zodat ze een gezond en gelukkig leven kunnen leiden.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen dan kunt u bellen naar 0592 - 460409. Ook kunt u online een afspraak maken.

Whatsapp

Vanaf heden zijn wij ook bereikbaar op werkdagen tussen 09:00-16:00 via WhatsApp voor korte niet spoedeisende vragen/foto's en voor het maken van eventuele afspraken!