Over ons

Home » Over ons

Rondleiding door de praktijk

Benieuwd hoe het bij ons van binnen uitziet?

 

Ons expertise

Wij zijn een vrolijk en professioneel team met veel liefde en passie voor dieren. In onze goed uitgeruste praktijk kunnen wij u goede en zorgvuldige zorg bieden voor uw huisdier. Wij beschikken over digitale röntgen en dentale röntgen. Verder beschikken wij over een echoapparaat waarbij wij de gehele buik kunnen onderzoeken op afwijkingen. Één van onze dierenartsen heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van hartecho’s, waarmee het hart duidelijk in kaart kan worden gebracht en waarbij afwijkingen van het hart kunnen worden vastgesteld. Verder beschikken wij over volledige urineanalyse en bloeddrukapparatuur, wat tijdens een consult of opname kan worden geraadpleegd, mocht dit nodig zijn. Mocht uw huisdier last hebben van huidproblemen, dan beschikken wij over een dierenarts wie zich meer heeft verdiept in dermatologie. Het zijn complexe problemen, welke meer tijd nodig hebben en hiervoor plannen wij dan ook extra tijd voor u en uw huisdier in. Daarnaast beschikken wij over uitgebreid bloedonderzoek en cytologie onderzoek, wat wij beide zelf in huis uitvoeren. U ontvangt meestal dezelfde dag nog de uitslag. Daarnaast kunnen we ook de oogboldruk van uw huisdier opmeten.
Onze operatiekamer is volledig ingericht om dagelijks gebruikt te worden. Op de operatiekamer worden verschillende operaties uitgevoerd zoals; sterilisaties, castraties en gebitsreinigingen, maar ook orthopedische ingrepen. Verder is onze operatiekamer ook geschikt voor spoedgevallen zoals het uitvoeren van een keizersnee, een maagtorsie of een wondbehandeling na bijvoorbeeld een aanrijding. In onze opname kunnen zowel honden als katten meerdere dagen verblijven, hierbij kunnen wij extra zorg aanbieden. Denk hierbij aan het kunnen aanbieden van extra zuurstof aan benauwde patiënten, of een goed infuusbeleid bij zieke dieren. In onze opname beschikken wij over camera’s en kunnen wij uw huisdier in de nacht ook goed in de gaten houden. Tenslotte beheren wij zelf over onze uitgebreide apotheek. Hierdoor krijgt u vaak na iedere behandeling de juiste medicatie mee naar huis, zodat u de behandeling gelijk kunt starten. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen wij graag van u of kom gerust eens langs met uw huisdier, de koekjespot is altijd rijkelijk gevuld!

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen dan kunt u bellen naar 0592 - 460409. Ook kunt u online een afspraak maken.

Whatsapp

Vanaf heden zijn wij ook bereikbaar op werkdagen tussen 09:00-16:00 via WhatsApp voor korte niet spoedeisende vragen/foto's en voor het maken van eventuele afspraken!