Puppy begeleiding

Home » Puppy begeleiding

Puppy begeleiding

Het is belangrijk om je puppy op jonge leeftijd aan verschillende mensen, situaties en omgevingen te introduceren, zodat hij kan leren omgaan met nieuwe ervaringen. Het is ook essentieel om regelmatig en consistent te trainen, zodat je puppy goed gedrag kan ontwikkelen en gehoorzaamheid kan leren.

Daarom bieden we puppy begeleiding aan. Tijdens deze consulten komt u bij één van onze paraveterinairen; Megan of Diniz.

Uw pup wordt op een speelse manier onderzocht op de behandeltafel, raakt hij/zij vertrouwd met de weegschaal en alles wat de praktijk te maken heeft. Dit onder het genot van koekjes en knuffels. Het is belangrijk om regelmatig de gezondheid en ontwikkeling van uw pup te controleren, zodat hij of zij gezond en gelukkig kan opgroeien. Zo kunnen we eventuele gezondheidsproblemen of gedragsproblemen vroegtijdig signaleren en hierop anticiperen.

Ook geven we advies over voeding, beweging en de socialisatie van uw pup. Het opvoeden van een pup vraagt om geduld en consistentie, maar met de juiste begeleiding en training kan uw pup uitgroeien tot een gehoorzame en sociale hond.

Kortom, bij onze puppyspreekuren staat de gezondheid en ontwikkeling van uw pup centraal. Door regelmatig langs te komen en advies te vragen, kunt u ervoor zorgen dat uw pup gezond en gelukkig opgroeit tot een trouwe metgezel. Vraag ons naar de mogelijkheden van puppy begeleiden.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen dan kunt u bellen naar 0592 - 460409. Ook kunt u online een afspraak maken.

Whatsapp

Vanaf heden zijn wij ook bereikbaar op werkdagen tussen 09:00-16:00 via WhatsApp voor korte niet spoedeisende vragen/foto's en voor het maken van eventuele afspraken!