Dentale röntgen

Home » Samenwerkingen » Dentale röntgen

Dentale röntgen

Bij ons op de praktijk is er een dentale röntgen aanwezig welke onmisbaar is voor de tandheelkunde. Op deze manier kunnen wij tandheelkundige problemen bij dieren in beeld brengen en effectief een behandelplan opstellen waardoor de algehele gezondheid en het welzijn van het dier wordt verbeterd.

Door middel van een dentale röntgenfoto kunnen wij de interne structuur van kaakbot, kiezen en tanden evalueren. Aandoeningen zoals tandwortelproblemen, fracturen of abcessen zijn met behulp van een dentale röntgenfoto zichtbaar te maken en helpen bij het stellen van een juiste diagnose. Verborgen tandheelkundige problemen kunnen op deze manier vroegtijdig worden opgespoord.

Het nemen van dentale röntgenfoto’s bij dieren gebeurd onder algehele narcose.

Na het beoordelen van de dentale röntgenfoto’s zal de tandheelkundig dierenarts een behandelplan opstellen en dit kan variëren van tandextracties tot wortelkanaalbehandelingen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen dan kunt u bellen naar 0592 - 460409. Ook kunt u online een afspraak maken.

Whatsapp

Vanaf heden zijn wij ook bereikbaar op werkdagen tussen 09:00-16:00 via WhatsApp voor korte niet spoedeisende vragen/foto's en voor het maken van eventuele afspraken!