Praktijk Zazu- Dorthe HansemsHome » Praktijk Zazu- Dorthe Hansems

Hallo, ik ben Dorthe Hansems, fysiotherapeut en osteopaat voor dieren (en fysiotherapeut en manueel therapeut voor mensen). Ik woon met mijn gezin en honden en paarden in Donderen, in het kopje van Drenthe. Daar heb ik een eigen praktijk aan huis en sinds oktober 2017 staat daar ook een aquatrainter voor honden. Naast de fysiotherapeutische en osteopatische behandeling is de aquatrainer een hele mooie aanvulling. In de aquatrainer kunnen honden heel fijn oefenen, door de opwaartse druk van het water is het bewegen makkelijker en in geval van pijn minder pijnlijk. Ik vind het leuk om een dier te helpen bij het herstel van zijn/haar functie en natuurlijk te proberen om het dier pijnvrij en blij te laten bewegen! Belangrijk is het om tijd en aandacht te hebben voor het dier, ik plan mijn consulten dan ook altijd ruim in. Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie van de (behandel-)technieken het grootste resultaat geeft. Ook is het fijn dat ik laagdrempelig met de dierenartsen kan overleggen, wanneer bijvoorbeeld beeldvorming of medicatie nodig is. Verdere informatie over mij en mijn praktijk kunt u vinden op www.praktijkzazu.nl . Wie weet tot ziens!