Maand van de oudere katHome » Maand van de oudere kat

In oktober organiseren wij de maand van de oudere kat. Ons doel is de levenskwaliteit van katten verbeteren omdat katten goed zijn in het verbergen van symptomen. Wist u bijvoorbeeld dat een extreem goede eetlust bij de oudere kat afwijkend kan zijn en dat 2 op de 3 oudere katten last heeft van pijn door artrose. Alleen als we op tijd een eventuele aandoening ontdekken, kunnen we samen met u er voor zorgen dat uw kat nog lang en prettig leeft.

Heeft u een kat van 10 jaar of ouder en is deze al een tijdje niet bij de dierenarts geweest? Wellicht is dit bericht dan interessant voor u. Graag nodigen wij alle katten uit van 10 jaar of ouder voor een gezondheidsscreening. In een consult van 30 minuten wordt uw kat uitgebreid lichamelijk onderzocht, gewicht besproken en zijn/haar manier van lopen wordt beoordeeld. Daarna kan indien nodig in overleg met u een verder behandelplan opgesteld worden.

Wij vinden het fijn als u vooraf een vragenlijst invult, zo kunnen wij alvast een indruk krijgen over de gezondheid van uw kat en weten we waar we extra aandacht aan moeten besteden tijdens het onderzoek. De vragenlijst kunt u vinden door op de volgende link te klikken. Vervolgens kunt u hem opslaan en naar ons emailadres toesturen info@dierenartsdeen.nl
Onderstaande link opent een webpagina, welke een PDF-download start voor het openen van de vragenlijst. Voor het openen van dit PDF-bestand heeft u Adobe Reader nodig. Komt u er niet uit, schroomt u dan niet om ons te vragen voor hulp.

https://cat-care.nl/uploads/pdf/Maand-van-de-OudereKat-vragenlijst-gezondheidscontrole.pdf

Aan de gezondheidsscreening zitten consultkosten. Aangezien wij uitgebreid de tijd voor u en uw kat willen, plannen wij een consult van 30 minuten. In dit consult kan de kat rustig wennen aan de omgeving en hebben we ruim de tijd om alle vragen rondom de gezondheid van uw kat te bespreken. Alleen in de maand oktober bieden wij deze uitgebreide check aan voor slechts €45,- (normaal €60,-).

We zien u en uw kat binnenkort graag terug. Vergeet u niet de ingevulde vragenlijst van te voren te mailen?

Tot binnenkort!