Katten Trimster: Katzo TrimsalonHome » Katten Trimster: Katzo Trimsalon

We gaan samenwerken met Katten Trimsalon “Katzo”. Graag willen we Sonja Poelman aan u voorstellen.

Beste allemaal,

“Doe waar je van houdt, werk vanuit je passie…” dat is precies waar ik nu voor heb gekozen. Na jaren op een andere manier werkzaam te zijn geweest vond ik het tijd iets aan mijn “droom” te gaan doen. En dat was met katten werken. Als kattenliefhebster heb ik daarom de stap genomen om de opleiding tot kattentrimster te volgen aan de trimacademie te Hardenberg. Een fantastische keus! Ik ben met katten en hun verzorging bezig op een manier die ik geweldig vind! Mijn naam is Sonja Poelman en momenteel ben ik bezig een eigen salon in te richten aan huis. Intussen ben ik al vast op een kamertje in huis begonnen. Dat huis staat in Bovensmilde, mooi dichtbij Assen! En mijn bedrijfje heet Trimsalon KatZo. Van Anna Deen kreeg ik het aanbod om in haar praktijk te komen ondersteunen bij het trimmen van katten en verzorgen van de vacht. Dit aanbod heb ik graag aangenomen. Mocht u vragen hebben omtrent de vachtverzorging van uw kat, of u wilt graag een afspraak maken dan kan dat via de praktijk van Anna Deen of via mijn eigen media. Telefoon: 06-11204840, email: katzotrimsalon@gmail.com, www.katzo.nl.

Graag tot ziens!

Vriendelijke groet, Sonja Poelman