Graag willen we u voorstellen aan:Home » Graag willen we u voorstellen aan:

Aiira Meijer!

Hoi! Ik ben Aiíra Meijer. Ik ben altijd gek op dieren geweest en toen ik klein was besloot ik al snel dat ik dierenarts wilde worden. Ik heb bijna mijn hele leven in Spanje gewoond en heb aan de Universiteit van Barcelona diergeneeskunde gestudeerd van 2013-2018. Daarna heb ik 1 jaar in Spanje gewerkt als dierenarts en toen besloten om naar Nederland te komen om een nieuw avontuur te beginnen.
Wat betreft diergeneeskunde vind ik chirurgie en oogheelkunde het leukst en daar probeer ik mij verder in te ontwikkelen.
Ik heb zelf 2 katten, 1 hond en een konijn.
In mijn vrije tijd houd ik er van om piano te spelen, lange wandelingen te maken met mijn hond Inti en nieuwe plekken ontdekken, sporten en reizen. En natuurlijk houd ik er ook van om even lekker op de bank te liggen en niks doen.