Corona updateHome » Corona update

Beste,

Gisteren heeft premier Rutte een strenge lockdown aangekondigd. Scholen, niet-essentiële winkels sluiten en mensen met een contactberoep kunnen voorlopig niet werken. Via deze brief willen wij u laten weten dat wij als dierenartspraktijk open blijven. Wij, als dierenartspraktijk zijn verplicht om spoedeisende (eerste) hulp te verlenen. U kunt ten alle tijden bellen met ons voor het maken van een afspraak. Heeft u vragen, problemen, trek gerust aan de bel.
Wij blijven bereikbaar op 0592-460409. Na openingstijden wordt u doorverbonden met de dienstdoende dierenarts in de buurt.

Wij blijven geopend van maandag tot vrijdag van 08:30-18:00 tot 20 januari voor;
– het ophalen van medicatie
– het ophalen van voer
– het behandelen van dieren met klachten
– spoedpatienten
– operaties met spoed

Alle behandelingen, ook het ophalen van medicatie/voer, gaan op afspraak! Dit is heel belangrijk voor onze planning. Door alle lockdown-maatregelen gaan wij werken met een ander rooster waarbij de bezetting van het personeel een stuk lager zal zijn. Komt u alstublieft alléén en draag een mondkapje. Als u niet alléén kunt komen dan vragen wij u om voorafgaand met ons telefonisch contact op te nemen. Tijdens het consult vragen wij u om afstand te houden in de spreekkamer.

Het is erg belangrijk om de mensenstroom tegen te gaan en daarom zijn wij genoodzaakt om afspraken waarbij geen haast is, af te zeggen. Denk hierbij aan de vaccinatie-afspraken of operaties zonder spoed zoals het steriliseren of castreren. Ons laatste verzoek is om niet te komen als u zelf ziek/verkouden bent of tot de risicogroep behoort, mocht dit het geval zijn en uw huisdier is ziek neemt u dan alstublieft contact met ons op.

Wij willen u heel erg bedanken voor uw lieve woorden en medewerking. Het zijn vreemde tijden en wij hopen u snel weer te kunnen verwelkomen in de praktijk zonder maatregelen. Heel erg bedankt, blijf gezond en desondanks hele fijne feestdagen gewenst.

Met vriendelijke groet, Team Dierenartspraktijk Anna Deen