Dierenarts Smilde

Home » Dierenarts Smilde

Rondleiding door de praktijk

Benieuwd hoe het bij ons van binnen uitziet?

 

Dierenarts Smilde is een praktijk voor gezelschapsdieren waar een team van vijf dierenartsen en vijf paraveterinairen met liefde en passie zorgt voor mens en dier. Het gedreven team staat voor het leveren van de beste kwaliteit zorg voor alle gezelschapsdieren uit Smilde en omstreken.

Dierenarts Smilde is een praktijk voorzien van een scala aan medische voorzieningen om uw huisdier zorgvuldig te kunnen onderzoeken. Wij creëren vervolgens in overleg met u een gericht behandelplan.

Bij gezondheidsproblemen bij huisdier naar dierenarts Smilde

Zijn er gezondheidsproblemen bij uw huisdier? Dierenarts Smilde heeft alle mogelijke faciliteiten om uw hond, kat of konijn zo goed mogelijk te onderzoeken. Het grote voordeel van een zo goed uitgeruste dierenartspraktijk is dat u op één adres terecht kunt voor zowel onderzoek als een daaropvolgende behandeling. Dat brengt rust en geeft snel duidelijkheid over de problemen en een mogelijk behandelplan.

Dierenarts Smilde biedt:

• Uitgebreide medische zorg voor uw huisdier

We bespreken samen met u als eigenaar met welke behandeling uw hond, kat of konijn zo goed mogelijk geholpen kan worden. Vervolgens maken we samen een gericht behandelplan.

• Van onderzoek naar behandeling binnen één praktijk

Het dierenartsenteam werkt multidisciplinair. In eigen praktijk worden zowel complete onderzoeken als gerichte behandelingen uitgevoerd. Daarbij moet u denken aan röntgenfoto’s, echo-onderzoek, onderzoek van bloeddruk en urine, bloedonderzoek en cytologie. Dierenartsen met specialisaties op het gebied van huidproblemen en het uitvoeren van hartecho’s maken deel uit van het team.

• Speciale spreekuren: artrose, overgewicht, diabetes

Wij bieden speciale spreekuren voor onder andere artrose klachten, begeleiding bij overgewicht en diabetes.

• Fysiotherapie

Sommige huisdieren hebben veel baat bij een (aanvullende) behandeling met fysiotherapie. Ook dat wordt binnen dierenartspraktijk Smilde aangeboden.

• Medische zorg voor pup

Een jonge hond vraagt om de juiste medische zorg om de best mogelijke start in het leven te krijgen. Speciaal voor deze jonge honden biedt Dierenarts Smilde puppy-begeleiding.

• Voedingsadvies op maat

We geven voedingsadviezen op maat voor ieder huisdier dat daar baat bij heeft. Soms maakt het deel uit van de behandeling. Voeding, ook speciale diervoeding, is te bestellen via onze webshop.

Dierenarts Smilde is een veelzijdige praktijk waar u met uw huisdier terecht kunt voor heldere adviezen, uitgebreid medisch onderzoek en (specialistische) behandelingen

Vragen aan dierenarts Smilde

We bieden u graag alle mogelijke informatie over uw huisdier. Heeft u vragen, schroom dan niet om ons te benaderen. U kunt telefonisch bij ons terecht via het nummer: 0592-460409. Voor een consult, onderzoek of vaccineren, titeren, sterilisatie en castreren, kunt u hier een afspraak maken.

Waarom dierenarts Smilde

  • uitgebreide onderzoeken en behandelingen in eigen praktijk
  • specialistisch en multidisciplinair team van dierenartsen
  • aparte spreekuren voor verschillende aandoeningen

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen dan kunt u bellen naar 0592 - 460409. Ook kunt u online een afspraak maken.

Whatsapp

Vanaf heden zijn wij ook bereikbaar op werkdagen tussen 09:00-16:00 via WhatsApp voor korte niet spoedeisende vragen/foto's en voor het maken van eventuele afspraken!