Dierenarts Drenthe

Home » Dierenarts Drenthe

Rondleiding door de praktijk

Benieuwd hoe het bij ons van binnen uitziet?

 

Dierenarts Drenthe is een dierenartsenpraktijk met een compleet aanbod van medische voorzieningen voor onderzoek en behandeling van uw huisdier. De dierenartsen van Dierenarts Drenthe bieden op maat behandelplannen, die na overleg met de eigenaar worden ingezet.

Dierenarts Drenthe bestaat uit een gedreven team met een grote liefde voor gezelschapsdieren. Vijf dierenartsen en vijf paraveterinairen vormen het multidisciplinaire team dat de beste kwaliteit zorg levert voor alle gezelschapsdieren uit Drenthe.

Dierenarts Drenthe: veelzijdige praktijk

Dierenarts Drenthe heeft alle mogelijke faciliteiten in de praktijk ter beschikking zodat u met uw huisdier daar zowel voor onderzoek als behandeling terecht kunt. Dat geeft direct duidelijkheid en veel rust.

Het aanbod van dierenarts Drenthe:

• Gerichte behandelplannen voor huisdieren
De praktijk biedt optimale (medische) zorg voor onder andere hond, kat of konijn. Een behandelplan wordt altijd met de eigenaar besproken. Het gaat erom dat uw huisdier zo goed mogelijk geholpen wordt.

• Onderzoek en behandeling op één adres
De praktijk biedt alle mogelijkheden voor uitgebreid onderzoek en behandeling, zoals röntgenfoto’s, echo-onderzoek en onderzoek van bloeddruk en urine. Evenals bloedonderzoek en cytologie. Het team bestaat uit dierenartsen met specialisaties op het gebied van huidproblemen en het uitvoeren van hartecho’s. Er wordt multidisciplinair gewerkt.

• Gerichte begeleiding en spreekuren
Er zijn speciale spreekuren voor onder andere artrose klachten, begeleiding bij overgewicht en diabetes. Daarnaast wordt er ook fysiotherapie voor uw huisdier geboden.

• Puppy zorg
Een jonge hond vraagt om de juiste medische zorg zodat de pup een goede start krijgt. Speciaal voor deze jonge honden is er puppy-begeleiding.

• Speciaal voedingsadvies
We geven ook graag voedingsadviezen voor het huisdier als onder andere blijkt dat speciale voeding nodig is. Via onze webshop kan er gerichte voeding worden besteld.

Dierenarts Drenthe is een multidisciplinaire praktijk waar eigenaren van huisdieren terecht kunnen voor duidelijke adviezen, medisch onderzoek en (specialistische) behandelingen

Meer informatie over Dierenarts Drenthe?

Dierenarts Drenthe biedt u graag alle mogelijke informatie over uw huisdier. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch bij ons terecht via het nummer: 0592-460409.
Voor een consult, onderzoek of vaccineren, titeren, sterilisatie en castreren, kunt u hier een afspraak maken.

Waarom dierenarts Drenthe

  • multidisciplinair team
  • speciale spreekuren
  • onderzoek en behandeling in eigen praktijk

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen dan kunt u bellen naar 0592 - 460409. Ook kunt u online een afspraak maken.

Whatsapp

Vanaf heden zijn wij ook bereikbaar op werkdagen tussen 09:00-16:00 via WhatsApp voor korte niet spoedeisende vragen/foto's en voor het maken van eventuele afspraken!