Dierenarts Assen

Home » Dierenarts Assen

Rondleiding door de praktijk

Benieuwd hoe het bij ons van binnen uitziet?

 

Dierenarts Assen biedt complete medische zorg voor uw huisdier. Dierenarts Assen is een praktijk voorzien van alle mogelijke medische voorzieningen om uw huisdier zorgvuldig te kunnen onderzoeken. Wij creëren vervolgens in overleg met u een gericht behandelplan.

Dierenarts Assen is een dierenartspraktijk voor gezelschapsdieren met een enthousiast en gedreven team van vijf dierenartsen en vijf paraveterinairen. Met liefde en passie zorgen wij voor mens en dier met als doel het leveren van de beste kwaliteit zorg. Wij staan klaar voor alle gezelschapsdieren uit Assen en omstreken.

Daarom naar dierenarts Assen

Dierenarts Assen heeft een groot aantal faciliteiten om uw huisdier zo goed mogelijk te onderzoeken als er gezondheidsproblemen zijn. Het voordeel: u kunt met uw huisdier voor een groot aantal verschillende onderzoeken en daaropvolgende behandelingen op één adres terecht. Dat is niet alleen praktisch, het brengt ook veel rust en geeft snel duidelijkheid over de eventuele problemen en een behandelplan.

Dit heeft dierenarts Assen te bieden:

• Optimale (medische) zorg voor hond, kat of konijn
We bespreken samen met u als eigenaar met welke behandeling het dier zo goed mogelijk geholpen kan worden en maken een gericht behandelplan.

• Onderzoek en behandeling in eigen praktijk
Röntgenfoto’s, echo-onderzoek en onderzoek van bloeddruk en urine zijn bij ons mogelijk. Dat geldt ook voor bloedonderzoek en cytologie. Bovendien zijn er binnen ons team dierenartsen met specialisaties op het gebied van huidproblemen en het uitvoeren van hartecho’s. We werken op deze manier multidisciplinair en doen in eigen praktijk compleet onderzoek met daaropvolgend een gerichte behandeling.

• Speciale spreekuren en begeleiding
Om u en uw huisdier zo compleet en gericht mogelijk van dienst te zijn bieden wij speciale spreekuren voor onder andere artrose klachten, begeleiding bij overgewicht en diabetes. Daarnaast bieden wij ook fysiotherapie voor uw huisdier.

• De beste zorg voor uw pup
Niets leuker dan een jonge hond in uw gezin opnemen. Het vraagt echter wel de juiste medische zorg zodat uw huisdier de best mogelijke start krijgt. Speciaal voor deze jonge honden bieden wij puppy-begeleiding.

• Gericht voedingsadvies
We geven u ook graag voedingsadviezen voor uw huisdier. Voeding, ook speciale diervoeding, is te bestellen via onze webshop.

Dierenarts Assen is een veelzijdige praktijk waar u met uw huisdier terecht kunt voor heldere adviezen, uitgebreid medisch onderzoek en (specialistische) behandelingen

Vragen aan dierenarts Assen

We bieden u graag alle mogelijke informatie over uw huisdier. Heeft u vragen, schroom dan niet om ons te benaderen. U kunt telefonisch bij ons terecht via het nummer: 0592-460409. Voor een consult, onderzoek of vaccineren, titeren, sterilisatie en castreren, kunt u hier een afspraak maken.

Waarom dierenarts Assen

  • gerichte behandelingen in eigen praktijk
  • multidisciplinair team
  • specialistische spreekuren

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen dan kunt u bellen naar 0592 - 460409. Ook kunt u online een afspraak maken.

Whatsapp

Vanaf heden zijn wij ook bereikbaar op werkdagen tussen 09:00-16:00 via WhatsApp voor korte niet spoedeisende vragen/foto's en voor het maken van eventuele afspraken!