Anna Deen

 

Anna Deen

Ik ben geboren en getogen in Australië, maar mijn ouders zijn van oorsprong Nederlands. Na 18 jaar in Australië gewoond te hebben, ben ik met mijn familie naar Nederland verhuisd. Hier heb ik mijn opleiding diergeneeskunde gevolgd en ben ik in 2003 afgestudeerd. In 2012 ben ik in dienst gegaan bij Abe Nijhuis. Na een tijdje bleek dat hij de praktijk aan mij wilde verkopen zodat hij met pensioen kon gaan. In 2015 heb ik de praktijk overgenomen en is deze voortgezet onder de naam Dierenartspraktijk Anna Deen. Met veel plezier werk ik samen met het team met als doel uw huisdier gezond te houden. Ik woon in Smilde en samen met Johan heb ik een dochter van 7 jaar, Annabelle en een zoon van 4 jaar, Mike. Verder hebben we een hond; Rossi, kat; Zazu en Katja en konijn; Sara en Martijn. Ik zie jullie graag een keer in onze praktijk!

 

 

 

 

iris maliepaard

Iris Maliepaard
Ik zal me even voorstellen. Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Holland. Vanaf kleins af aan ben ik al druk mijn eigen huisdieren (cavia’s, konijnen, honden, katten en paarden) en paardrijden. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat mijn passie met name bij de gezelschapsdieren en paarden ligt. In 2016 ben ik afgestudeerd en ga nu het gezellige team van Anna Deen versterken. Ik vind het belangrijk om op een rustige manier naar het hele dier te kijken en wil met zorg en aandacht een dier behandelen. Daarnaast vind ik nascholing erg belangrijk en volg ik een osteopathie opleiding voor dieren. Ik woon samen met mijn vriend en mijn hondje Sietske in Hooghalen. Daarnaast wandel ik graag in de mooie natuur hier in Drenthe of kijk ik graag films. Tot ziens in de praktijk!

 

 

 

 

 

 

Jolien van slooten

Jolien van SlootenIk ben Jolien van Slooten en ik ben begin 2016 in Utrecht afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. Daarna heb ik 3 jaar gewerkt als dierenarts in de eerste -en tweedelijnspraktijk van Diergeneeskundig Centrum Hopmans in Roden en Hoogkerk. In deze praktijk heb ik me extra toegelegd op dermatologie, oogheelkunde en interne geneeskunde. Ik kom graag samen met de eigenaar van een dier tot het beste behandelplan en dat is per dier en eigenaar verschillend. Ik ben heel erg blij dat ik per 1 juni 2019 het gezellige team van Anna Deen mag komen versterken! Op dat moment ben ik gelukkig getrouwd met mijn man Eric. Wij wonen samen in Eelde samen met onze katten Beer en Botje. Daarnaast heb ik een eigen paard bij een stalling in de buurt. Ik vind het leuk om een band met dier en eigenaar te ontwikkelen en hoop jullie gauw te mogen verwelkomen in de praktijk!

 

 

Carla Woppenkamp

 

Carla Woppenkamp

Vanaf mei 1980 ben ik werkzaam in deze praktijk, en heb al met veel dierenartsen samen gewerkt. We hebben een heel gezellig team en sinds kort is Anna Deen de nieuwe eigenares van de praktijk. De naam van de praktijk is dus ook veranderd, maar verder ziet u gewoon dezelfde gezichten. Mijn werk is heel leuk en afwisselend, er is geen dag hetzelfde. Ik woon op loopafstand van de praktijk. Mijn hobby's zijn o.a. op vakantie gaan naar warme landen, korfbal en leuke uitstapjes ondernemen met mijn neeftjes en nichtjes.
Graag tot ziens in de praktijk!

 

 

 

 

 

Els haandrikman

 

Els Haandrikman

Ik ben geboren op 18 september 1992 en ik woon in Assen, samen met mijn vriend Vincent. In juli 2012 heb ik mijn diploma Paraveterinair gehaald en kon ik direct aan de slag bij Dierenartspraktijk Abe Nijhuis, wat nu is voortgezet als Dierenartspraktijk Anna Deen. Ongeveer 5 jaar heb ik ingevallen voor Carla en Roelie tijdens vakanties of bij ziekte, maar nu ben ik vast in dienst. Het leuke aan mijn baan vind ik de grote afwisseling: van assisteren bij operaties tot het bijwerken van de website of het bijhouden van de boekhouding. Met een zeer gezellig team lach ik dagelijks en doe ik mijn werk met veel plezier. Ik zie u graag in keer in de praktijk!

 

 

 

 

 

 

 

Simone Van der wel

 

Mijn naam is Simone van der Wel, ik ben 28 jaar oud en ik woon in Emmen samen met mijn vriend.

Na het behalen van mij Havo-diploma heb ik ontzettend lang getwijfeld over wat ik wilde doen. Hierdoor heb ik veel gewerkt, totdat ik 4 jaar geleden besloot om toch iets te gaan doen wat ik leuk vind en bij mij past; paraveterinair!

In mijn laatste jaar moest ik twee keer 10 weken stage lopen en één van deze stageplekken was dierenartspraktijk Anna Deen. Ik heb een ontzettend leuke stage gehad en het klikte van beide kanten zo goed dat mij gevraagt is om te blijven na het behalen van mijn diploma. Ik ben ontzettend blij dat ik in deze goede en gezellige praktijk mijn werk als paraveterinair kan beginnen en ik hoop u te zien in de praktijk!

 

 

 

 

 

 

Kirsten brouwer

Kirsten Brouwer

 

Mijn naam is Kirsten Brouwer, ik ben 28 jaar en woonachtig in Groningen.
Zelf ben ik jarenlang in de horeca werkzaam geweest in de keuken maar merkte dat er passie ontbrak, die ligt namelijk bij de dieren. Ruim 4 jaar geleden ben ik toch mijn hart gaan volgen en de opleiding tot paraveterinair begonnen na 4 jaar studeren heb ik afgelopen zomer mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Dit alles heeft er toe geleid dat ik tussen dit leuke team van Anna Deen ben terecht gekomen en hoop jullie graag een keer te zien in de praktijk.

 

 

 

 

 

Anna Fleur BrAAM

Anna Fleur BraamMijn naam is Anna Fleur Braam, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Bovensmilde. Ik heb een ontzettende passie voor dieren en ik ben het liefst de heledag met ze bezig. Thuis hebben wij onze brahma kippen en ik heb zelf 8 postduiven voor de hobby. Na het behalen van mijn havo diploma ben ik door gegaan naar het VWO. Ik zit nu in het examenjaar van het VWO en ik hoop dit najaar diergeneeskunde te gaan studeren! Ik ben drie jaar geleden begonnen met stage lopen bij deze gezellige praktijk omdat ik heel graag ervaring op wou doen. Ik ben ontzettend blij dat ik deze kans heb gekregen en ik ben erachter gekomen dat dit helemaal mijn ding is! Door de jaren heen heb ik het team wekelijks geholpen en ben ik steeds meer gaan leren. Ik vind het daarom ook echt super leuk dat ik het gezellige team van dierenartspraktijk Anna Deen deze zomer mag komen versterken! Ik hoop u en uw huisdier graag te zien in de praktijk!

 

 

 

gedragstherapeut- LISANNE COBLENS

Lisanne Coblens

Ik Lisanne Coblens, ben de persoon achter Helemaal Hond. Sinds 2013 ben ik gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut. Ik help u graag met problemen die u ondervind met uw hond.
We proberen de motivatie van het ongewenste gedrag te achterhalen en samen een oplossing te vinden die bij u past. Mijn doel is de baas en zijn, of haar hond weer een team te maken.
Geen hond is hetzelfde, daarom werkt Helemaal Hond altijd met adviezen op maat.

Heeft u een hond met gedrag waar u graag wat aan zou willen veranderen? Samen gaan we opzoek naar de oplossing, zodat uw hond weer Helemaal Hond kan zijn.

 

 

 

 

Dorthe Hansems

Hallo, ik ben Dorthe Hansems, fysiotherapeut en osteopaat voor dieren (en fysiotherapeut en manueel therapeut voor mensen). Ik woon met mijn gezin en honden en paarden in Donderen, in het kopje van Drenthe. Daar heb ik een eigen praktijk aan huis en sinds oktober 2017 staat daar ook een aquatrainter voor honden. Naast de fysiotherapeutische en osteopatische behandeling is de aquatrainer een hele mooie aanvulling. In de aquatrainer kunnen honden heel fijn oefenen, door de opwaartse druk van het water is het bewegen makkelijker en in geval van pijn minder pijnlijk. Ik vind het leuk om een dier te helpen bij het herstel van zijn/haar functie en natuurlijk te proberen om het dier pijnvrij en blij te laten bewegen! Belangrijk is het om tijd en aandacht te hebben voor het dier, ik plan mijn consulten dan ook altijd ruim in. Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie van de (behandel-)technieken het grootste resultaat geeft. Ook is het fijn dat ik laagdrempelig met de dierenartsen kan overleggen, wanneer bijvoorbeeld beeldvorming of medicatie nodig is. Verdere informatie over mij en mijn praktijk kunt u vinden op www.praktijkzazu.nl . Wie weet tot ziens!

 

 

Facebook

Volg ons op facebook

facebook

Erkend leerbedrijf

SBB

{$widgetContentBlocks.title}

{$widgetContentBlocks.title}

Het Huisdieren zorgplan

HET HUISDIEREN ZORGPLAN

 


HZP

© 2019 Dierenarts praktijk Anna Deen • Website realisatie Bas Kluiter