Anna Deen

 

Anna Deen

Ik ben geboren en getogen in Australië, maar mijn ouders zijn van oorsprong Nederlands. Na 18 jaar in Australië gewoond te hebben, ben ik met mijn familie naar Nederland verhuisd. Hier heb ik mijn opleiding diergeneeskunde gevolgd en ben ik in 2003 afgestudeerd. In 2012 ben ik in dienst gegaan bij Abe Nijhuis. Na een tijdje bleek dat hij de praktijk aan mij wilde verkopen zodat hij met pensioen kon gaan. In 2015 heb ik de praktijk overgenomen en is deze voortgezet onder de naam Dierenartspraktijk Anna Deen. Met veel plezier werk ik samen met het team met als doel uw huisdier gezond te houden. Ik woon in Smilde en samen met Johan heb ik een dochter van 7 jaar, Annabelle en een zoon van 4 jaar, Mike. Verder hebben we een hond; Rossi, kat; Zazu en Katja en konijn; Sara en Martijn. Ik zie jullie graag een keer in onze praktijk!

 

 

 

 

Anneke verweij

 

Anneke VerweijHoi! Ik ben Anneke. Ik woon in Beilen met mijn vriend, Border collie en valkparkiet. Ik ben in 2004 afgestudeerd als dierenarts en afgelopen jaren werkzaam geweest in verschillende praktijken en klinieken in binnen en buitenland. Sinds juni 2015 mag ik het gezellige team van deze praktijk versterken.
Mijn vrije tijd besteed ik o.a. aan schapendrijven met mijn Border Collie en piano spelen. Daarnaast ben ik druk met de opleiding acupunctuur voor dieren.
Ik werk graag samen met mijn collega’s en met u om uw huisdieren een gezond en gelukkig leven te geven!

 

 

 

 

 

 

iris maliepaard

Iris Maliepaard
Ik zal me even voorstellen. Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Holland. Vanaf kleins af aan ben ik al druk mijn eigen huisdieren (cavia’s, konijnen, honden, katten en paarden) en paardrijden. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat mijn passie met name bij de gezelschapsdieren en paarden ligt. In 2016 ben ik afgestudeerd en ga nu het gezellige team van Anna Deen versterken. Ik vind het belangrijk om op een rustige manier naar het hele dier te kijken en wil met zorg en aandacht een dier behandelen. Daarnaast vind ik nascholing erg belangrijk en volg ik een osteopathie opleiding voor dieren. Ik woon samen met mijn vriend en mijn hondje Sietske in Hooghalen. Daarnaast wandel ik graag in de mooie natuur hier in Drenthe of kijk ik graag films. Tot ziens in de praktijk!

 

 

 

 

Carla Woppenkamp

 

Carla Woppenkamp

Vanaf mei 1980 ben ik werkzaam in deze praktijk, en heb al met veel dierenartsen samen gewerkt. We hebben een heel gezellig team en sinds kort is Anna Deen de nieuwe eigenares van de praktijk. De naam van de praktijk is dus ook veranderd, maar verder ziet u gewoon dezelfde gezichten. Mijn werk is heel leuk en afwisselend, er is geen dag hetzelfde. Ik woon op loopafstand van de praktijk. Mijn hobby's zijn o.a. op vakantie gaan naar warme landen, korfbal en leuke uitstapjes ondernemen met mijn neeftjes en nichtjes.
Graag tot ziens in de praktijk!

 

 

 

 

 

Els haandrikman

 

Els Haandrikman

Ik ben geboren op 18 september 1992 en ik woon in Assen, samen met mijn vriend Vincent. In juli 2012 heb ik mijn diploma Paraveterinair gehaald en kon ik direct aan de slag bij Dierenartspraktijk Abe Nijhuis, wat nu is voortgezet als Dierenartspraktijk Anna Deen. Ongeveer 5 jaar heb ik ingevallen voor Carla en Roelie tijdens vakanties of bij ziekte, maar nu ben ik vast in dienst. Het leuke aan mijn baan vind ik de grote afwisseling: van assisteren bij operaties tot het bijwerken van de website of het bijhouden van de boekhouding. Met een zeer gezellig team lach ik dagelijks en doe ik mijn werk met veel plezier. Ik zie u graag in keer in de praktijk!

 

 

 

 

 

Roelie olijve

 

Roelie Olijve

Mijn naam is Roelie Olijve, geboren en getogen Assene. Al van jongs af aan heb ik een grote affiniteit met dieren, vooral paarden en honden. Al weer 8 jaar werk ik met plezier op de praktijk. Het is erg afwisselend en het contact met zowel mens als dier is erg leuk. Ik ben moeder van 2 mooie dochters en we hebben een kat. Wellicht tot ziens op de praktijk!
 

 

 

 

 

 

 

 

joke joling

 

 

Joke JolingMijn naam is Joke Joling. Ik ben geboren in Assen op de boerderij waar Abe Nijhuis onze veearts was. Nu ben ik woonachtig op Smilde, samen met mijn vriend Jos en onze twee dochters, Marije en Lieke. Van jongs af aan ben ik dol op dieren. Koeien, honden, katten, konijnen, paarden, ze zijn me allemaal even lief en waren dan ook allemaal aanwezig op de boerderij van mijn ouders.
Ik heb mijn hele leven al met dieren gewerkt en interesse gehad in het dierenartswerk. Ik vindt het dan ook heel leuk om deel uit te mogen maken van dit leuke team als assistente. De afwisseling en uitdaging van dit werk, tezamen met de omgang met dieren en mens maakt dat ik dit werk met zeer veel plezier doe! Tot ziens bij ons in het praktijk!

 

 

 

 

 

 

elske rook

 

Elske RookVanwege persoonelijk omstandigheden is Elske voor langere tijd afwezig. Haar werkzaamheden zullen worden opgevangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gedragstherapeut- LISANNE COBLENS

Lisanne Coblens

Ik Lisanne Coblens, ben de persoon achter Helemaal Hond. Sinds 2013 ben ik gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut. Ik help u graag met problemen die u ondervind met uw hond.
We proberen de motivatie van het ongewenste gedrag te achterhalen en samen een oplossing te vinden die bij u past. Mijn doel is de baas en zijn, of haar hond weer een team te maken.
Geen hond is hetzelfde, daarom werkt Helemaal Hond altijd met adviezen op maat.

Heeft u een hond met gedrag waar u graag wat aan zou willen veranderen? Samen gaan we opzoek naar de oplossing, zodat uw hond weer Helemaal Hond kan zijn.

 

 

Facebook

Volg ons op facebook

facebook

Groenrijk Assen

Groenrijk de boer

 

Webshop

Het Huisdieren zorgplan

NIEUW: HET HUISDIEREN ZORGPLAN

 


HZP

© 2018 Dierenarts praktijk Anna Deen • Website realisatie Bas Kluiter